Управлінням Служби у Миколаївській області організовано захід щодо безпечного та здорового харчування дітей у закладах освіти
Відкриваючи захід, Тетяна ГОЛУБЧЕНКО, начальниця Управління Служби у Миколаївській області, презентувала присутнім результати проведеного дослідження, зокрема в частині організації харчування в закладах освіти, отримані торік під час вивчення стану готовності закладів освіти області до початку нового навчального року в умовах воєнного стану. «Безпечне та якісне харчування дітей в закладах освіти – важлива умова зростання здорової нації, одна з ключових запорук майбутнього нашої держави. Тому спільними зусиллями маємо подбати, щоб наші діти, попри всі наявні сьогодні виклики, отримували належне харчування, з урахуванням європейських стандартів якості», – наголосила Тетяна ГОЛУБЧЕНКО.
Актуальною інформацією, відповідями на поширені питання стосовно організації харчування в закладах дошкільної та загальної середньої освіти з освітніми управлінцями поділилася спеціально запрошена гостя заходу Лариса БУРДЕНКО, начальниця управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства ГУ Держпродспоживслужби у Миколаївській області.
Захід відбувся в межах інформаційної акції Управління Служби щодо організації у закладах освіти безпечного та здорового освітнього середовища.
Відкриваючи захід, Тетяна ГОЛУБЧЕНКО, начальниця Управління Служби у Миколаївській області, презентувала присутнім результати проведеного дослідження, зокрема в частині організації харчування в закладах освіти, отримані торік під час вивчення стану готовності закладів освіти області до початку нового навчального року в умовах воєнного стану. «Безпечне та якісне харчування дітей в закладах освіти – важлива умова зростання здорової нації, одна з ключових запорук майбутнього нашої держави. Тому спільними зусиллями маємо подбати, щоб наші діти, попри всі наявні сьогодні виклики, отримували належне харчування, з урахуванням європейських стандартів якості», – наголосила Тетяна ГОЛУБЧЕНКО.
Актуальною інформацією, відповідями на поширені питання стосовно організації харчування в закладах дошкільної та загальної середньої освіти з освітніми управлінцями поділилася спеціально запрошена гостя заходу Лариса БУРДЕНКО, начальниця управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства ГУ Держпродспоживслужби у Миколаївській області.
Захід відбувся в межах інформаційної акції Управління Служби щодо організації у закладах освіти безпечного та здорового освітнього середовища.