• Головна /
  • Вакансії /
  • Начальник відділу позапланового контролю та взаємодії з органами місцевого самоврядування
Закрита вакансія
Дата оголошення вакансії 01.12.2022
Управління Державної служби якості освіти у Черкаській області

Начальник відділу позапланового контролю та взаємодії з органами місцевого самоврядування

Кінцевий термін подачі документів
02.12.2022
Умови оплати праці
7500 грн.

Умови оплати праці: посадовий оклад 7500 грн., надбавка за вислугу років у розмірі, визначеному статтею 52 Закону України «Про державну службу»; надбавка за ранг державного службовця відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 18.01.2017 № 15 «Деякі питання оплати праці працівників державних органів» (зі змінами). Інформація про строковість чи безстроковість призначення на посаду: строково, на період дії воєнного стану та до дня визначення переможця за результатами конкурсного відбору відповідно до законодавства. Граничний строк перебування на посаді становить 12 місяців з дня припинення чи скасування воєнного стану.

Кваліфікаційні вимоги та посадові обов`язки

Кваліфікаційні вимоги:

  1. Освіта   вища освіта, ступінь вищої освіти не нижче магістра
  2. Досвід роботи досвід роботи на посадах державної служби категорій «Б» чи «В» або досвід служби в органах місцевого самоврядування, або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше двох років
  3. Вільне володіння державною мовою 

Посадові обов’язки:

  1. Здійснює керівництво діяльністю відділу позапланового контролю та взаємодії з органами місцевого самоврядування управління Державної служби якості освіти у Черкаській області (далі – Управління), несе персональну відповідальність за результати його роботи.
  2. Організовує та проводить позапланові заходи державного нагляду (контролю) за діяльністю закладів освіти щодо дотримання ними вимог законодавства про освіту, зокрема з використанням ІАС «Evalued».
  3. Готує обов’язкові до виконання розпорядження за підсумками проведення позапланових заходів державного нагляду (контролю) у закладах освіти, здійснює аналіз їх виконання та готує пропозиції щодо необхідності перевірки такого виконання.
  4. Організовує та проводить вивчення роботи органів місцевого самоврядування з реалізації ними освітньої політики в частині забезпечення якості освіти на відповідній території згідно із законодавством про освіту, готує інформаційно-аналітичні матеріали за їх результатами.
  5. Організовує вивчення та аналіз діяльності органів управління освітою районних (районних у містах) державних адміністрацій, міських, сільських, селищних рад та їх об’єднань в частині дотримання вимог законодавства з питань освіти і забезпечення якості освіти на відповідній території, готує їм відповідні висновки і рекомендації.
  6. Аналізує виконання органами управління освітою районних державних адміністрацій, міських, селищних, сільських рад та їх об’єднань рекомендацій, готує інформаційно-аналітичні довідки за результатами аналізу.
  7. Складає у випадках, передбачених законом, протоколи
    про адміністративні порушення.
  8. Здійснює контроль за веденням обліку дітей шкільного віку в частині здійснення структурними підрозділами місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування повноважень, визначених законом.
  9. Розглядає звернення фізичних осіб, у тому числі, що надійшли від освітнього омбудсмена, про порушення, що спричинило чи може спричинити чи їх копії, що підтверджують такі порушення (за наявності).
  10. Забезпечує планування роботи Відділу, підготовку аналітичних, довідкових та інших матеріалів з питань, що належать до компетенції Відділу.
Контактні дані про відповідальну особу
Вірьовкіна Наталія Миколаївна
головний спеціаліст з питань персоналу
(0472) 316691
Перейти до вмісту